| |     ћирилица | english  
Naslovna
DEVETA KONFERENCIJA NOVINARA I MEDIJA DIJASPORE I SRBA U REGIONU

Udruženje novinara Srbije (UNS), uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, organizuje Devetu konferenciju novinara i medija dijaspore i Srba u Regionu, 26.decembra 2019. godine, sa ciljem umrežavanja medija u matici koji prate dijasporu i Srbe u regionu, sa srpskim medijima, organizacijama i udruženjima iz inostranstva. Konferencija će se održati u Beogradu, u Pres centru UNS, Knez Mihailova 6.

Na Konferenciji će biti predstavljene specijalizovane redakcije i programski sadržaji JMU RTS i JMU RTV, ali i mreže saradnika iz inostranstva, sa ciljem međusobnog povezivanja i razmene materijala koji doprinose podizanju vidljivosti aktivnosti dijaspore i Srba u regionu, prevashodno na planu očuvanja nacionalnog i kulturnog identiteta. Konferencija nije iskljućivo namenjena profesionalcima iz medijske sfere, već treba da doprinese i unapređenju medijske i digitalne pismenosti pripadnika dijaspore i Srba iz Regiona, koji rade  na portalima udruženja i organizacija.

Zainteresovani predstavnici medija, organizacija i udruženja naših građana u Italiji, prijave za učešće treba da šalju neposredno na elektronsku adresu UNS-a: pc@uns.org.rs


Verzija za štampu
Važne informacije